Compatibilitati Compatibilitatea Capricorn - Rac

Compatibilitatea Capricorn - Rac

Share on Google+
Cand un Capricorn si un Rac sunt impreuna, se formeaza o relatie caracterizata prin tenacitate si vointa puternica. Capricornul este logic, orientat catre activitati practice in timp ce Racul aduce o incarcatura emotionala relatiei.Amadoi au standarde ridicate pentru celalalt bazate pe respect. Racul apreciaza dedicarea Capricornului iar Capricornul admira tenacitatea Racului. Impreuna formeaza un duo foarte reusit.

Aceasta relatie este bazata in principal pe securitate materiala si emotionala. Ambele zodii sunt conservatoare si depind de cineva. Racul il poate ajuta pe Capricorn sa se relaxeze si sa aprecieze roadele muncii sale. Tot Racul va fi cel care va ingriji si pastra realizarile lor impreuna. Capricornul il va ajuta pe Rac sa-si atinga scopul precum si sa mai iasa din carapacea sa, aratandu-i Racului ca exista mai multe lucruri interesante in lume decat acesta banuia.

Racul este influentat de Luna iar Capricornul de Saturn. Luna este calda, feminina, in timp ce Saturn este rece, plin de energie masculina. Racul ii va arata Capricornului cum sa se bucure de viata si sa pretuiasca frumusetea si confortul. Capricornul ii va arata Racului cum sa fie mai disciplinat, sa iasa mai mult in lume si sa-si duca proiectele pana la capat.

Racul este influentat de Apa iar Capricornul de Pamant. Pamantul reprezinta posesiunea, motiv pentru care celor doi le place sa se inconjoare de lucruri frumoase ca masini scumpe, obiecte de arta sau case impunatoare. Dorinta lor este sa fie stabili din punct de vedere economic iar dragostea celor doi pentru frumos face ca ce-i doi sa-si urmeze impreuna scopurile.
Sunt o pereche practica asa ca rareori vor aparea probleme datorate dorintei unuia dintre parteneri de a trai mai bine decat ii permit mijloacele materiale.

Capricornul si Racul sub amandoi sub semnul Cardinal. Au initiativa, sunt activi calitati care pot da nastere la conflicte zgomotoase sau ii pot face sa fie mai apropiati unul de celalalt. Ambii vor veni cu idei noi, Capricornul in domeniul afacerilor iar Racul in domeniul emotional. Se vor intelege foarte bine atata timp cat fiecare se ocupa numai de partea sa a problemei.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Capricorn este dedicarea pe care o acorda unul altuia precum si modul in care ating un scop comun. Ambii parteneri apreciaza luxul si lucrurile frumoase, si nu se tem de putina munca pentru a le obtine.

Share on Google+