Compatibilitati Compatibilitatea Capricorn - Varsator

Compatibilitatea Capricorn - Varsator

Share on Google+
Cand un Capricorn si un Varsator sunt impreuna, fiecare vrea sa scoata la iveala tot ce e mai bun in celalalt. Capricornul are o abordare prevazatoare si sensibila a problemelor in timp ce Varsatorul are o abordare intelectuala, vizionara. Pot parea complet diferiti unul de altul, insa odata ce isi stabilesc un scop comun nimic si nimeni nu-i mai poate opri.
Si Capricornul si Varsatorul sunt incapatanati. Capricornul apreciaza ordinea si urmareste in principal rezultatul. Varsatorul este mai modern si nu prea agreaza rutina si ordinea...

Ambii sunt influentati de Saturn iar Varsatorul mai este influentat si de Uranus. Saturn este plin de energie rece. Ce influentati de aceasta Planeta sunt devotati scopului pe care il urmaresc. Uranus reprezinta activitatile si gandirea neobisnuita. Capricornul ii va arata Varsatorului ca viata se bazeaza pe organizare, rationalitate si confort, in timp ce Varsatorul il va invata pe Capricorn sa fie mai visator si sa-si impuna punctul de vedere.

Capricornul este influentat de "Pamant" iar Varsatorul este influentat de "Aer". Varsatorul trece prin viata analizand-o din prisma intelectului in timp ce Capricornul cauta rezultate finale. De multe ori le va fi greu sa inteleaga modul de a gandi al celorlalti. Conflictele vor incepe atunci cand Capricornul este prea concentrat pe o singura problema sau cand Varsatorul este prea prins in ambitiile lui. Trebuie sa inteleaga ca fiecare are un alt mod de a vedea viata insa totusi au destule puncte in comun pentru o relatie stabila.

Capricornul este influentat de semnul "Cardinal" iar Varsatorul de semnul "Fix". Ambii pot fi foarte decisi, de neclintit in deciziile lor. Daca au un plan il vor duce pana la capat. Capricornul prefera sa vina cu ideile si sa-i lase pe altii sa le puna in practica. Varsatorul accepta sa lucreze pentru Capricorn atunci cand primesc un rol important.

Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Capricorn este ca atunci cand se hotarasc sa realizeze ceva impreuna si nu sa se lupte unul cu altul formeaza o echipa imbatabila. Relatia formata va fi plina de invataminte si placere pentru amandoi parteneri. In final toata lumea va avea de castigat din relatia lor.

Share on Google+