Compatibilitati Compatibilitatea Rac - Balanta

Compatibilitatea Rac - Balanta

Share on Google+
Cand Racul si Balanta sunt impreuna intr-o relatie fiecare aduce ceea ce ii lipseste celuilalt. Ambele zodii sunt in cautarea sigurantei cuplului, si impartasesc aceleasi pasiuni pentru frumos si lux, in special in domeniul casnic. Cei doi pot lucra impreuna armonios cand incearca sa atinga acelasi scop. Relatia dintre cei doi va incepe mai greu la inceput si vor avea putine puncte in comun problema care se va rezolva in timp.

Racul si Balanta apreciaza activitatiile intelectuale si relaxante ca o noapte la opera. Emotiile si placerile sunt importante pentru ambele zodii si se completeaza una pe cealalta in multe moduri. Racul apreciaza farmecul Balantei si diplomatia acesteia in timp ce Balanta apreciaza dragostea Racului si daruirea acestuia. Balanta ii va arata Racului cum sa abordeze o problema din mai multe puncte de vedere iar Racul ii va vindeca Balantei indecizia acesteia atat de bine cunoscuta.

Racul este influentat de Luna iar Balanta de Planeta Venus. Amandoi impartasesc aceleasi pasiuni pentru dragoste, sanatate, familie si rimantism. Balanta in special reprezinta echilibrul si dorinta de armonie. Balanta poate devenie snoaba iar Racul se supara uneori prea usor.

Racul este influentat de Apa iar Balanta de Aer. Balanta trece prin viata prin pura exploarare intelectuala in timp ce Racul este mai practic. Uneori le va fi greu sa-l inteleaga pe celalalt. Conflictele vor aparea daca Racul va fi prea mofturos sau Balanta prea provocatoare. Amandoi trebuie sa inteleaga ca viziunea lor asupra lumii este diferita.

Si Racul si Balanta sunt sub semnul Cardinal. In aceasta relatie amandoi se vor zbatea sa fie cei care conduc. Indecizia Balantei il va irita pe Rac. Amandoi au spirit de initiativa fapt care poate aduce probleme atunci cand fiecare se gandeste la o abordare diferita a problemei.

Cel mai bun aspect al relatiei Rac Balanta este dragostea pe care o impartasesc pentru stabilitatea relatiei si echilibru. Estetica este importanta pentru amandoi. Gusturile similare fac ca relatia lor sa fie una plina de armonie.

Share on Google+