Compatibilitati Compatibilitatea Scorpion - Balanta

Compatibilitatea Scorpion - Balanta

Share on Google+
Cand o Balanta si un Scorpion sunt impreuna, relatia dintre ei va fi stimulanta atat in planul mental cat si in cel emotional. Energia Balantei va contrabalansa dispozitia schimbatoare a Scorpionului. Daca cei doi vor reusi sa uneasca abilitatiile de comunicare ale Balantei cu hotararea si vointa Scorpionului relatia va atinge culmi nebanuite.

Relatia lor va fi una orientata catre scop. Legaturile dintre cei doi sunt atat emotionale cat si intelectuale. Scorpionul este mai rabdator dar si mai perfectionist decat Balanta. In ciuda diferentelor dintre ei, amandoi iubesc riscul si vor sa simta adrenalina. Pot avea parte de multa distractie impreuna, amandoi fiind foarte fermecatori. Vor avea mici dificultati in a se intelege unul pe celalalt, Balanta fiind mai dechisa iar Scorpionul mai misterios.

Balanta este influentata de Planeta Venus iar Scorpionul de Planetele Marte si Pluto. Marte reprezinta pasiunea astfel ca energia Scorpionului alimenteaza actiunile pe care cei doi le au impreuna. Nici unul nu vrea sa se certe; Balanta nu apreciaza conflictele iar Scorpionul cauta intotdeauna razbunari secrete. De cele mai multe ori Balanta va fi cea care va veni cu un armistitiu. Pluto aduce in relatie dinamismul.

Balanta este influentata de Aer iar Scorpionul de Apa. Cele doua elemente formeaza o combinatie minunata daca lucreaza impreuna imbinand vointa cu intelectul pentru a duce proiectele la bun sfarsit. Scorpionul este un strateg motiv pentru care ii va arata Balantei cum sa testeze terenul inainte de a se arunca in lupta. Balanta ii va arata Scorpionului cum sa se relaxeze si sa-si precupeteasca eforturile. Certurile vor aparea cand Scorpionul va fi prea manipulativ cu emotiile Balantei sau cand indecizia notorie a Balantei il va scoate din minti pe Scorpion. Cei doi trebuie sa incerce sa lucreze impreuna in loc sa o ia fiecare o cale separata. Numai asa relatia va fi un veritabil succes.

Balanta este sub semnul Cardinal iar Scorpionul sub semnul Fix. Amandoi trebuie sa depuna multa concentrare si devotament pentru ca relatia sa functioneze. Scorpionul o va convinge pe Balanta sa duca pana la bun sfarsit un proiect inainte de a sari la unul nou. Sunt foarte loaiali si atunci cand vor intelege ca numai impreuna vor izbandii , Balanta oferind suportul intelectual iar Scorpionul pasiunea si forta emotionala, abia atunci relatia lor va fi cu adevarat spectaculoasa.

Cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Scorpion este puterea pe care ei o au cand sunt impreuna. Vor obtine cam tot ce isi propun, indiferent ca este in planul afacerilor sau cel al dragostei. Sunt doi invingatori si nu vor renunta cu una cu doua.

Share on Google+