Compatibilitati Compatibilitatea Varsator - Pesti

Compatibilitatea Varsator - Pesti

Share on Google+
Cand un Varsator si cineva din zodia Pesti sunt impreuna, intre cei doi se formeaza o legatura plina de creativitate si compasiune. Acesti parteneri sunt foarte idealisti. Relatia lor se lupta pentru adevar si idei noi, amandoi fiind in cautarea aventurii si a solutiilor. Varsatorul de multe ori se grabeste in a-i judeca gresit pe cei care nu-i impartasesc opiniile in timp ce Pestii sunt poate prea compatimitori, chiar si cu cei care nu merita.
Varsatorul si Pestii sunt foarte buni prieteni dar si amanti. Problemele sunt rare si apar atunci cand Varsatorul este prea rezervat pe gustul Pestilor, sau Pestii sunt prea supusi pe gustul Varsatorului. In anumite situatii cei doi se vor gasi pe pozitii diametral opuse: Varsatorul ii concediaza repede pe cei care nu-i impartasesc opiniile in timp ce Pestii este gata sa asculte problemele tuturor.

Varsatorul este influentat de Planetele Uranus si Saturn iar Pestii sunt influenatati de Planetele Jupiter si Neptun. Uranus este Planeta ideilor noi si radicale. Saturn aduce in relatie spiritul de initiativa, Jupiter aduce intelegerea reciproca intre cei doi iar Neptun ii face pe Pesti sa se concentreze asupra laturii spirituale a relatiei. Acest dou lucrand impreuna creeaza o relatie complementara, plina de resurse intelectuale si emotionale.

Varsatorul este influentat de "Aer" iar Pestii sunt influentati de "Apa". Aceasta relatie este motivata de sentimentele si emotiile dintre cei doi.
Relatia este destul de activa si flexibila. Atunci cand merge bine totul este minunat iar atunci cand merge rau comunicare intre cei doi este ca si inexistenta! De cele mai multe ori diferentele de opinie dintre ei nu dureaza mult. Conflictele vor aparea atunci cand Pestii au nevoie de mai mult suport emotional si tandrete decat le este oferita sau atunci cand Varsatorul prefera sa fie idealist in loc de romantic.

Varsatorul este influentat de semnul "Fix" iar Pestii sunt influentati de semnul "Schimbabil". Varsatorul este initiatorul proiectelor noi si a ideilor, iar Pestii vor accepta aceste idei atata timp cat vor avea si ei un rol destul de important in ele. Cei doi nu se vor certa asupra cui va lua creditele pentru munca depusa. Amandoi sunt mai buni la a incepe ceva decat la a duce pana la capat; daca Varsatorul se plictiseste, Pestii se vor plictisi si ei destul de repede si vor trece mai departe impreuna.

Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti este interesul lor comun in cultivarea ideilor moderne. Se potrivesc foarte bine la entuziasm, energie si la nevoia de o relatie sincera. Interesele lor comune si modul apropiat de abrodare fac ca relatia lor sa fie foarte compatibila.

Share on Google+