Compatibilitati Compatibilitatea Varsator - Rac

Compatibilitatea Varsator - Rac

Share on Google+
Cand Varsatorul si Racul sunt impreuna, se verifica regula "contrastele se atrag". Racul are o abordare sentimentala a vietii in timp ce Varsatorul are o abordare intelectuala. Racului ii place sa se retraga in carapace, fiind mai introvertit, iar Varsatorul vrea sa aiba cat mai multi prieteni si cat mai multa viata sociala. Daca cei doi reusesc sa-si combine calitatile intr-un mod pozitiv, relatia va deveni una solida.
Si Racul si Varsatorul sunt amibitiosi. Vor sa fie totul facut asa cum zic ei si nu le place sa intampine rezistenta. Racul apreciaza traditia, si rutina fiind conservator. Varsatorul este modern si-l deranjeaza traditionalismul precum si caracterul posesiv al Racului dar va gasi in aceasta mult suport si ajutor.

Varsatorul este influentat de Saturn si Uranus in timp ce Racul este influentat de Luna. Luna este plina de energie feminina in timp ce Saturn este plina de energie masculina iar Uranus controleaza ideile inovatoare. Racul este preocupat de activitatile casnice. Saturn il face pe Varsator sa fie disciplinat si sa-si propuna un scop in timp ce Uranus il face sa duca pana la capat ce a inceput. Racul il va invata pe Varsator sa fie mai sentimental, si energia feminina a acestuia va aduce in relatie confort si placere. Varsatorul il va ajuta pe Rac sa fie mai detasat de problemele cotidiene.

Varsatorul este influentat de "Aer" iar Racul de "Apa". Primul trece prin viata analizand-o din prisma intelectului, in timp ce al doilea este mai pragmatic. Cei doi vor avea destul de des certuri, mai ales cand Racul are prea multe pretentii sau Varsatorul nu vrea sa-i acorde partenerului sau destula atentie. Trebuie sa inteleaga ca fiecare are o alta viziune asupra lumii si ca ar trebui sa-si gaseasca punctele de interes comun in loc sa-si gaseasca nod in papura.

Racul este influentat de semnul "Cardinal" iar Varsatorul este influentat de semnul "Fix". Amandoi sunt decisi sa-i atinga scopul, mergand pana la capat. Odata ce s-au decis ca relatia dintre ei este una serioasa nimic nu-i va mai putea despartii. Va fi mult mai usor pentru ei sa lucreze impreuna pentru un scop comun decat sa se certe tot timpul asupra diferentelor ce exista intre ei.

Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Rac este ca atunci cand se decid sa faca ceva impreuna nimic nu-i mai poate opri! Daca la inceput cei doi par complet diferiti cu vremea si odata ce depasesc diferentele dintre ei relatia se va cimenta.

Share on Google+