Horoscop chinezesc Horoscop chinezesc pentru Cocos

Horoscop chinezesc pentru Cocos

Share on Google+
 De pamant 22 ianuarie 1909 - 9 februarie 1910
17 februarie 1969 - 5 februarie 1970

 De metal 8 februarie 1921 - 6 februarie 1922
4 februarie 1981 - 25 ianuarie 1982

 De apa 26 ianuarie 1933 - 13 februarie 1934
23 ianuarie 1993 - 9 februarie 1994

 De lemn 13 februarie 1954 - 1 februarie 1946


 De foc 31 ianuarie 1957 - 18 februarie 1958  
Numarul de ordine: 10
Numele chinezesc: JI
Anotimpul si luna: Toamna, septembrie
Orele dominante: 17:00 - 19:00
Elementul fix: Metal
Semnul clasic: Fecioara
Pietre pretioase: rubinul, safirul, agatele, diamantul, onixul si rubinul
Tari prielnice: Australia, Haiti, Paraguay, Anglia
Nativi acestei zodii sunt persoane cu un spirit de observatie foarte dezvoltat, care constituie de fapt un al saselea simt al lor. Observatiile lor sunt deosebit de precise. Nu sunt firi complicate si nici prea profunde, nu au nimic de ascuns, ci, dimpotriva, sunt deschisi si sinceri. Poate uneori au mult de pierdut din cauza acestei sinceritati excesive.

Cocosilor le place sa fie in centrul atentiei si sunt sensibili la complimente, chiar daca acestea nu sunt justificate. Se imbraca putin mai extravagant. In dragoste sunt conservatori. Exercita o mare putere de seductie asupra celor din jur, sunt decorativi si frumosi. Se bucura de o mare popularitate pentru ca sunt excesiv de sociabili si le place sa li se acorde atentie.

Desi nu va vine sa credeti, aceste persoane nu pot fi pacalite usor. Sunt precaute si sceptice, au o intuitie nativa si, datorita acestor calitati, pot fi buni detectivi, medici sau asistente medicale. Stiu intotdeauna ce au de facut, au mintea treaza si judecata limpede. Sunt buni observatori si au un discernamant de invidiat. Tot timpul trebuie sa faca ceva. Nu veti vedea niciodata un Cocos stand in sufragerie relaxat si citind ziarul. Sunt foarte talentati si pot face cariera in multe domenii.

Sunt foarte preocupati de aspectul lor exterior, caruia ii acorda o mare atentie. Au grija cum se imbraca si cum arata. Pot parea conservatori, dar look-ul lor este una din preocuparile primordiale. Pot petrece ore in sir in fata oglinzii si cheltuie o avere pe haine. Sunt adeptii imbracamintii scumpe si de foarte buna calitate. Asta nu inseamna ca nu le pasa de bani, ci, dimpotriva, vor cauta lucruri foarte bune, dar in mai multe magazine si le vor alege pe acelea cu pretul mai mic, chiar daca e vorba de doar cateva mii de lei diferenta.

Au un simt pracmatic foarte bine dezvoltat, dar, in aceeasi masura, sunt mari visatori. Din aceasta cauza, pot avea esecuri sentimentale si pot fi adesea dezamagiti de cei dragi. Sunt capabili de mari sacrificii in dragoste, daca aceasta le va fi impartasita de persoana iubita.

Le plac petrecerile, pe care le organizeaza ori de cate ori timpul le permite. Sunt gazde excelente, iar prietenii se vor simti intotdeauna bine la ei acasa. Virutea primordiala a Cocosilor este loialitatea. Sunt prieteni devotati, pe care te poti bizui oricand. Isi tin intotdeauna promisiunile si atunci cand si-au dat cuvantul de onoarenimic nu-I poate impiedica sa si-l tina. Daca iubesc sau admira pe cineva, atunci vor face tot ce le sta in putinta pentru a face acea persoana fericita.

Sunt demni si mandri. Pot munci foarte mult fara sa se planga, sunt buni organizatori sau administratori ai averilor lor. Ei nu se vor afla niciodatata intr-un impas financiar,pentru ca isi gospodaresc banii cu maximum de eficienta.

Sunt foarte economi, dar generosi cu familia si cu prietenii apropiati. Precisi si meticulosi, pot urma cu exactitate un anumit plan, fara a se abate de la el.

Profesii
Pot urma orice cariera cu succes: bancher, om de afaceri, doctor, avocat, inginer, detectiv particular. Pot lucra in administratie, in domeniul public sau in armata pentru ca se supun regulilor.

Sporturi
Este foarte bun in toate sporturile in care apar competitia si lupta: arte martiale, box, lupte de orice fel.
Share on Google+Vezi horoscopul pentru Cocos si pentru perioada urmatoare:Alege alta zodie: