Horoscop chinezesc Horoscop chinezesc pentru femeia Cal

Horoscop chinezesc pentru femeia Cal

Share on Google+
 Este deosebit de sociabila si sraluceste in orice anturaj. Este naturala, nonmconformista, cu o minte deosebit de agila. Cel mai adesea este bruneta, satena sau roscata, cu parul lung, pe care-l lasa liber.

Este foarte libertina si nu-i plac constrangerile. Pentru ca este vioaie are nevoie de foarte multa libertate de miscare. Este adepta aventurilor de orice natura. Se imbr4aca sport si foarte rar clasic, iar culorile preferate sunt cele tari, stralucitoare. Nu veti vedea niciodata o nativa a acestei zodii in culori terne sau sterse. Iubeste natura in mijlocul careia se afla ori de cate ori are ocazia sau timpul necesar. Ii plac excursiile si calatoriile.

Are un spirit pragmatic in tot ceea ce intreprinde. Isi iubeste foarte mult casa, care constituie locul ei de refugiu atunci cand are probleme. Acasa se simte cel mai bine. Dar nu trebuie sa fie obligata sa stea acolo mai mult decateste necesar. De multe ori se refugiaza in natura dar asta nu inseamna ca v-a parasit sau ca va este necredincioasa. O femeie Cal nu va suporta niciodata sa fie tinuta intr-un singur loc. Are o tendinta innascuta de a exagera, de a supralicita si de multe ori are de pierdut, dar nu o intereseaza prea mult acest lucru pentru ca iubeste riscul.

In viata intima sunt pasionale si pun foarte mult suflet in relatia lor. Viata lor intima este mai zbuciumata. Uneori pot astepta o viata intreaga pentru a-si gasi partenerul ideal. Daca in sfarsit il vor gasi si apoi il vor pierde, vor suferi o puternica depresie nervoasa dupa care se vor reface foarte greu sau deloc. Sunt deosebit de senzuale, sensibile si stiu cum sa faca un barbat fericit. Adesea, mai calca stramb, pentru ca nu pot rezista tentatiilor, dar aceste aventuri nu vor reusi niciodata sa le distruga caminul la care tin enorm de mult. Traiesc cu pasiune clipa si sunt adeptele zicalei: "Mai bine o zi vultur, decat o viata cioara".

Ca mame, sunt exceptionale. Vor manifesta o deosebita grija fata de copiii lor, carora le vor fi adevarate prietene. Se vor juca cu ei, ii vor rasfata cu atentii, dar vor stii cand este cazul sa-i disciplineze fara a apela insa la bataie sau la alte metode de constrangere.

Caminul lor va fi intotdeauna primitor. Ele au foarte multi prieteni, pentru ca sunt sociabile. Daca isi vor gasi partenerul potrivit, viata lor va fi plina de fericire si de bunastare.
Share on Google+Vezi horoscopul pentru cal si pentru perioada urmatoare:Alege alta zodie: