Cum cuceresti barbatul Balanta

Atractia lui e logica si reala, deloc supranaturala. N-are nici o legatura cu magia neagra, ci doar cu bunul simt de a ceda in fata aurei lui ceresti. Pe de alta parte, vor fi momente cind talerele Balantei vor oscila nebuneste, umplindu-i comportamentul de contradictii.

Va trebui sa tipi la el, sa-l impingi in lac sau sa stai in cap ca sa-i atragi atentia si sa-l obligi sa faca o miscare. Nu fi atit de naiva incit sa-ti inchipui ca dragostea va fi lina si linistita, chiar daca el e dominat de Venus. Daca esti pusa la punct cu mitologia, stii ca Venus avea si ea zilele ei proaste. Totusi, cind tlarele se echilibreaza, viata alaturi de acest barbat poate fi la fel de imbatatoare ca o cupa cu ambrozie, plina de ris si o libertate relaxata cunoscuta doar zeilor din Olimp.

Sa ia o hotarire este pentru un barbat din Balanta la fel de greu ca imblinzirea unui taur furios si chiar si dupa ce a a facut-o, e posibil sa-si schimbe brusc decizia daca are impresia ca a comis o greseala.

Un ultim sfat astrologic: daca esti indragostita de un barbat din Balanta si esti sigura ca pe el il vrei, nu te sfii sa-i propui orice vrei, inclusiv casatoria. Va fi usurat ca ai preluat initiativa. Dar fii cu ochii in patru caci are prostul obicei sa te lase pe tine sa iei decizii, iar cind lucrurile nu ies bine sa sublinieze vesel: "A fost hotarirea ta, nu a mea". Ai grija ce faci, altfel n-o sa-i mai taca gura. Exista un singur mod de a-l pune la punct: "Da. A fost hotarirea mea. Daca te lasam pe tine sa decizi am sta si acum prin parcuri, sarutindu-ne in ploaie si facind pneumonie". Bineinteles ca te va contrazice, dar, tocmai cind esti cu mina pe ceainic si te pregatesti sa-i tragi una in cap cu el, va zimbi si, brusc, te vei trezi din nou pe banca din parc, sarutind barbatul vietii tale.