Cum cuceresti barbatul Berbec

E un adevarat tur de forta sa-l convingi ca esti superioara tuturor celorlalte femei, dar daca reusesti s-o faci,iti va fi cu desavarsire fidel. Dupa o separare, daca il prinzi in dispozitia necesara, i-ai putea reaprinde pasiunea daca te porti ca si cum abia v-ati cunoscut. Va trebui sa faci pe inaccesibila, pentru ca el adora provocarile. Daca iti trece prin cap sa te joci cu el flirtand cu altii, las-o balta!

Il poti pierde cu o singura soapta sau o simpla privire intima aruncata altui barbat. El insista sa fie primul in toate, inclusiv in inima ta. Barbatul Berbec e extrem de posesiv si gelos si, ce e mai rau, nu iti va acorda niciodata increderea oarba pe care el o asteapta din partea ta. Va trebui sa intelegi ca discutiile animate pe care le poarta cu alte femei sunt  complet inocente, caci va pretinde toata libertatea de a avea contacte sociale pe care ti-o refuza tie, si mai mult decat atat. Iubitul tau de sub semnul lui Marte te va cimenta pe un piedestal si se va astepta ca tu sa stai cuminte acolo. Sa nu misti nici un degetel! Nici macar sa nu pari ca ai vrea sa o faci!

Berbecul mascul e un rebel din nastere. Adora sa sfideze autoritatea si crede ca e mai destept decat toti ceilalti. Tot ce se poate, dar oamenilor nu prea le place sa li se scoata ochii cu asta. Din cauza superioritatii afisate ostentativ, are toate sansele sa o ia de multe oriin barba, iar superiorii ii vor da numeroase si dureroase lectii de modestie din cauza refuzului de a se supune. In aceste momente tu vei fi favorizata, caci va da fuga la tine ca sa-i pansezi ego-ul ranit.

Astfel, vei afla ca sub fatada lui agresiva, stapana pe sine, zace un complex de inferioritate pe care nu l-ar recunoaste nici mort. Sa nu faci niciodata greseala sa te declari de acord cu inamicul lui din acel moment si nici sa nu incerci sa fii corecta si sa privesti controversa din toate unghiurile. Trebuie sa iubesti ce iubeste el si sa urasti ce uraste el. Daca nu poti respecta codul acesta, gaseste-ti alt barbat.

Firea Berbecului e lipsita de ascunzisuri si subtilitati, asa ca nu va fi deloc greu de spus cand un astfel de barbat a pus punct unei relatii. Raceala si plictiseala din vocea si comportamentul lui vor fi fara echivoc si vor fi, de obicei, acompaniate de o declaratie deschisa, care va clarifica si mai bine totul. Pe de alta parte, o explozie de furie devastatoare e mai putin grava, caci arata ca nemultumirea lui e, probabil, trecatoare, iar iubirea poate fi salvata. Barbatilor din Berbec nu le plac jocurile.

Cand a gasit iubirea nu va pierde timpul, dar ai grija sa-l lasi pe el sa o declare. Nu-l "vana", nu-i telefona des, nu-i arata deschis cat de indragostita esti si nu-ti declara sentimentele decat atunci cand esti absolut sigura ca sunt impartasite. Nu exista cale mai rapida de a-l pierde decat sa faci prima miscare. Daca nu-i dai voie sa preia conducerea isi va pierde interesul atat de repede, ca nu vei pricepe ce s-a intamplat. Insa, o data inchegata relatia, nu fi prea distanta, caci va cauta in alta parte atentia de care are nevoie. Nu fugi de el si nu fugi dupa el.

Trebuie sa-l tii in priza, chiar si atunci cand esti a lui, dar in acelasi timp are nevoie sa-l asiguri ca il iubesti orice ar face. Invata sa faci aceasta echilibristica delicata intre interesul afectuos si detasarea distanta sau invata sa traiesti fara barbatul Berbec.