Cum e barbatul Berbec

Cine e creatura aceea care vorbeste la telefon? Sa fie un dinam electric? Sa fie o torta, o pasare, o explozie, sau Superman? Pai, cam asa ceva. E un barbat din zodia Berbecului, ceea ce e cam acelasi lucru. Sa speram ca stiti exact ce va doriti. Daca vreti emotii, un barbat in zodia Berbecului vi le poate oferi din plin si nu veti avea parte de nici un moment plictisitor. Dar daca va doriti siguranta si stabilitatea unei iubiri calde, confortabile, ati gresit adresa.

Berbecul va poate coplesi acum cu ardoare plina de pasiune, pentru ca in clipa urmatoare sa fie la fel de glacial ca un urs polar. Daca il insultati sau daca isi pierde interesul pentru dvs., personalitatea lui calda, impulsiva, guvernata de Marte, va ingheta imediat. Ca sa-l "aprindeti" din nou va trebui, probabil, sa luati totul de la inceput. Barbatii din Berbec sunt un izvor nesecat de idei si energie creatoare. Probabil ca e greu sa tineti pasul cu el, dar ati face bine sa incercati din rasputeri.

Macar din punct de vedere intelectual. Berbecul are un talent deosebit sa lase in urma "melcii", fara sa mai arunce nici o privire peste umar. Probabil ca va arata si se va purta ca si cand ar fi mai tanar decat este, ceea ce e foarte incantator, dar atitudinea lui tinereasca se poate extinde pana la latura mentala si emotionala a personalitatii lui, iar maturizarea nu se va petrece prea devreme in viata unui barbat din Berbec.


El nu are rabdare cu cei care se misca incet, e indraznet si plin de incredere in sine,intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti si uneori chiar prea repezit. Poate fi plin de generozitate, oferind bucuros strainilor atat timpul, cat si banii, intelegerea si bunurile sale.Insa poate fi si exasperant de intolerant, nesimtitor, egoist si pretentios atunci cand dorintele sale nu suntindeplinite pe loc, sau cand e obligat sa suporte anturajul unor persoane negative.