Dragostea si barbatul Berbec

Cand e vorba de dragoste, nesabuinta lui e uluitoare. E in stare sa se arunce cu capul inainte intr-o relatie amoroasa, convins ca e singura iubire adevarata din toate timpurile, cu exceptia, poate, a celei dintre Romeo si Julieta. Cand "bibeloul de portelan" al amorului se sparge, Berbecul culege cu grija toate cioburile siincearca absolut toate modalitatile care-i trec prin cap pentru a salva idila moarta.

Daca nu se mai poate face nimic, o va lua de la capat cu o noua Julieta si va fi ca si cand s-ar indragosti pentru prima data in viata lui. Oricate greseli amoroase ar face, barbatul din Berbec va fi mereu convins ca iubirea vietii lui, perechea lui de suflet il asteapta dupa urmatorul vis. Daca nu esti o femeie in zodia Scorpionului, barbatul din Berbec e visul oricarei femei in ceea ce priveste pasiunea. E tot ce-ti poti dori. E atat de idealist si sensibil la sentimente,incat va stoarce dintr-o relatie toti fiorii, toate suspinele si culmile extazului posibile. Berbecii sunt incapabili sa pastreze rezerva.

Ei nu stiu sa mearga decat pana la capat si se daruiesc total persoanei care ii pasioneaza in momentul respectiv. E posibil ca barbatul din viata ta sa fie unul dintre Berbecii ovini: tacut si linistit. Nu te lasa pacalita. Tot Marte il guverneaza. Cand intalnesti genul acesta, verifica registrele contabile ale afacerii sale si te vei convinge ca ai de-a face cu un Berbec adevarat. Apoi stai de vorba cu fostele iubite, care probabil ca-ti vor spune chicotind: "El? Timid? Retinut? Cred ca vorbesti despre altcineva!". Acel comportament linistit e o masca ce ascunde un suflet inflacarat si o capacitate de a lua decizii dure in plan profesional.


Nici un alt semn zodiacal nu poate fi atat de fidel ca Berbecul, atunci cand e cu adevarat indragostit de cineva alaturi de care vrea sa-si petreaca restul vietii. Onestitatea il va impiedica sa te insele, iar idealismul il va impiedica sa-si doreasca asta. Promiscuitatea, sau chiar flirturile nevinovate, nu fac parte dintre obiceiurile barbatului Berbec atunci cand e implicat din toata inima intr-o relatie. El cauta o iubire ca-n povesti, iar in povesti atitudinea fata de dragoste si sex nu e niciodata usuratica. Celelalte femei din viata lui fac parte din categoriai.A.T. (inainte sa apari tu).

Desigur, trebuie sa fii cu ochii in patru la posibilitatile viitoare, caci, oricat de sincer e actualul lui devotament fata de tine, nevoia lui de romantism e atat de puternica,incat e capabil sa inceapa sa-l caute in alte parti daca nu-i mentii permanent iluziile. In clipa in care iubirea voastra isi pierde parfumul idilic, el e pe cale sa se abata de la calea cea dreapta. In caz ca nu stiti despre ce vorbesc, pentru el ideea de dragoste ca-n povesti nu include mersul la culcare alaturi de o femeie care are prisnite cu spirt pe piept, ca sa-i usureze tusea.

Nici sa te vada facandu-ti toaleta intima, pilindu-ti unghiile, vopsindu-ti parul, jupuindu-ti pielea arsa de soare sau certandu-te ore in sir cu mama ta la telefon. In mintea lui, chestiile astea nu prea se potrivesc cu o printesa din basme. Cand vrea sa te trezeasca cu un sarut,ii cam piere impresia ca e Printul Fermecat daca tu sforai sau urli la el sa te lase sa dormi. Trebuie sa fii pregatita sa-l intampini in fiecare dimineata cu ochii umeziti de roua somnului si respiratia taiata la vederea frumosului lui chip asezat pe perna langa al tau. Ai grija sa-i spui asta!