Cum cuceresti barbatul Leu

Secretul cu ajutorul caruia poti pune mina pe un Leu e foarte simplu: fii publicul lui. Spre deosebire de amicii lui din Fecioara sau Varsator, Leul se va arunca bucuros in viltoarea unei delicioase aventuri romantice daca iti joci cartile cum trebuie, il adori, il flatezi si il respecti. Ai de-a face cu un flamboiant barbat de august? Pune-ti ochelarii de soare si cedeaza stralucirii lui orbitoare.

Ai de-a face cu unul dintre Leii blinzi, linistiti? Nu te lasa pacalita de moliciunea lui rafinata. Fa o miscare gresita si vor zbura scintei. Nu uita, el doar joaca rolul unui suflet modest. Sub comportamentul curtenitor si linistea rabdatoare ard inabusit ruguri de demnitate mindra si vanitate aroganta, gata sa izbucneasca si sa pirjoleasca femeia insistenta si destul de fraiera incit sa creada ca-l poate conduce.

Leul va fi un pretendent galant si plin de cavalerism, afectuos, sentimental, tandru si protector. Nu va fi nevoie sa-i intinzi cine stie ce capcane complicate pentru a-l convinge sa-ti faca avansuri romantice. Unii spun chiar ca Leii sint in stare de pasiune instantanee. Nu trebuie decit sa adaugi ocazia potrivita, sa amesteci totul cu luminari aprinse si viori si dragostea va inflori rapid, ca un trandafir rosu. De fapt, poti sa lasi la o parte luminarile si muzica daca nu le ai la indemina, si sa folosesti doar primul ingredient. Rezultatul va fi acelasi. Daca din viata lui lipseste iubirea, ferocea felina se va usca pe picioare, intr-un mod cit mai dramatic, desigur. El trebuie sa fie adorat, altfel moare.

Nu e totul lapte si miere in relatia amoroasa cu un Leu, fie el pisoi linistit sau motan vagabond. Fiecare femeie indragostita de un nativ al acestei zodii ar trebui sa vada de mai multe ori filmul "Anna si regele" si sa studieze fiecare cadru cu atentie. Monarhul siamez din poveste era un Leu tipic, iar tehnica Annei iti va oferi solutii nepretuite. Mai intii provocarea, pentru a-i stirni interesul, iar in final supunere feminina, dupa ce l-ai facut sa-si bage bine in cap faptul ca nu te vei lasa complet devorata. Povestea ei e cu adevarat "lectura obligatorie". Inchiriaza caseta si dormi cu ea sub perna.


Fii pregatita sa-l tii cu picioarele pe pamint cind o ia razna cu entuziasmul lui si fii gata sa-l potolesti cind face dintr-o problema marunta o chestiune de viata si de moarte. Are nevoie de stabilitatea ta pentru a compensa propria lui mindrie irationala. Daca nu esti o persoana echilibrata, dragostea voastra se va transforma intr-o continua batalie. Va veti desparti si impaca intr-un ritm atit de rapid, incit prietenii vostri n-o sa mai stie ce se intimpla.