Cum cuceresti femeia Pesti

Coada se formeaza in dreapta si va rog sa nu va inghesuiti. Probabil caa nu sint destule femei din zodia Pestilor pentru toti barbatii, dar asta nu e un motiv sa va calcati in picioare. Va trebui sa-ti astepti rindul si sa speri sa ai noroc.

Chiar si fara astrologie au ajuns la toate urechile zvonuri despre farmecele femeii din zodia Pestilor. Are si ea defectele ei, desigur, dar la prima vedere e intruparea primei iubiri a fiecarui barbat, poate cu un strop de iepuras Playboy adaugat pentru a condimenta amestecul. Cred ca ar fi bine sa recunoastem de la inceput ca femeia moderna, emancipata, cu imaginea ei dura, puternica, a facut sa creasca si mai mult valoarea fetei din Pesti. in atmosfera asta de eliberare de vechile prejudecati sexiste, neptuniana retrasa, dragalasa si neajutorata trebuie sa foloseasca un par ca sa tina barbatii la distanta.

Nici nu e surprinzator ca e atit de cautata. Nativa rareori incearca sa-si puna in umbra barbatul, fie ca e al ei cu acte sau nu. Nu are nici cea mai mica, ascunsa si nevrotica dorinta de a-l domina, in nici un fel. El e liber sa-i tina scaunul cind sta la masa, sa-i aprinda tigara, sa o ajute sa-si puna haina si sa vorbeasca despre cit de minunat e el cit il tin puternile.

Ea nu vrea decit ca el sa o protejeze si sa aiba grija de ea. E foarte fericita sa se sprijine de umarul lui larg si sa-i dea de inteles, privindu-l cu chii mari si plini de uimire, cit e de puternic si cit de multa nevoie are ea de el in lumea asta inspaimintatoare. Gindeste-te numai la citi lupi stau la pinda ca sa devoreze Scufite Rosii. Numai gindul la asta poate face o fata sa-i vina sa lesine. Chiar daca nu e chiar asa de victoriana (desi multe pestoaice sint), nativa va fi o ascultatoare fascinata a tuturor necazurilor lui si o alinare la vreme de criza.

Aceasta femeie crede ca iubitul, parternerul, tatal, fratele ei, de fapt, orice barbat, poate cuceri lumea si legat la ochi si e uimitor de constatat de cit de putin din aceasta incredere induiosatoare a ei e nevoie ca sa faca un barbat sa creada acelasi lucru. si te mai miri ca e atit de cautata...

Ea e un refugiu calm, intim, de liniste si relaxare pentru mindrul ei barbat, departe de lumea dezlantuita, cu zgomotul ei din bazinul pestoaicei sint scazute, linistitoare si alina ochii obositi care au fost bombardati toata ziua cu lumini de neon si cifrutele acelea de la bursa pe care ea nu le-ar putea intelege nici daca viata ei ar depinde de asta. (Desi, daca viata ei ar depinde de asta, probabil ca si-ar ascuti creionul si ar scoate calculatorul).