Cum cuceresti femeia Rac

Fii amabil si bun cu mama femeii lunare, caci altfel nu te va ierta niciodata. Cu tot simtul umorului, femeia acestui semn nu va reactiona favorabil la glumele cu soacre. Sa nu-i citesti niciodata jurnalul. Oricum va fi bine ascuns, incuiat pe undeva. Racilor le place sa aiba secrete. Nu sint genul care sa se confeseze, dar pot sa asculte confesiunile altora.

Temerile iubitei tale lunare iti pot crea probleme. Ea se teme ca nu e destul de frumoasa, destul de desteapta, destul de tinara sau destul de batrina. Nu conteaza ca are o silueta de manechin, un chip ca al Elenei din Troia si o minte ca a lui Aristotel, tot se va simti stinjenita.

Asigur-o ca e tinara, adorabila, logodita si ca esti al ei. Daca ii spui asta de vreo douazeci de ori pe zi, s-ar putea sa inceapa sa te creada. Starile ei de spirit se vor schimba in medie de patru ori pe luna, cu fiecare patrar al Lunii, plus fluctuatii minore de doua ori pe zi, o data cu mareele. E oarecum previzibila intr-un mod imprevizibil.

Aceasta caracteristica o poate face sa-ti para misterioasa si fascinanta, dar te va scoate din minti atit de mult incit uneori iti va veni sa o stringi de git. Intr-una din perioadele ei proaste, femeia lunara s-ar putea teme ca nu gateste destul de bine, ceea ce e ridicol, caci nativa zodiei poate face un bucatar francez sa para un biet sergent de popota in comparatie cu ea.

Nu e genul care sa utilizeze conserve sau semipreparate. Tocanitele ei sint senzationale, piureul de cartofi e pufos, legumele sint crocante, iar dulceata de capsuni facuta de ea e divina. Cuptorul ii e unul dintre cei mai buni prieteni, iar bucataria va fi de departe incaperea ei favorita din casa. Se va agita in jurul tau ca o closca, iar tie iti va placea probabil la nebunie, asa cum le place celor mai multi barbati.

O alta temere majora a femeii Rac va fi faptul ca nu o iubesti suficient de mult. Pentru un mascul cu singe in vene, aceasta temere va fi usor de indepartat. Dovedeste-i cit de mult o iubesti, cit de des vrei, caci ea va fi minunat de receptiva. insa, o data cu indepartarea acestei insecuritati, s-ar putea sa apara o noua problema.