Cum cuceresti barbatul Sagetator

Daca esti fata desteapta (si ar fi bine sa fii, pentru ca acesti barbati vor neaparat ca femeia de lnga ei sa fie inteligenta), te-ai prins deja. Nu fi geloasa. Nu fi banuitoare.

 Lasa-i spatiu e manevra daca vrei sa-l prinzi pna la urma. Nu-l lua la ntrebari, nu-l cicali, nu boci si nu ameninta ca-l parasesti. Copleseste-l cu libertate. Inchipuie-ti ce schimbare placuta va fi asta pentru el fata de celelalte relatii ale lui. Daca privesti viata ca si el si iei oamenii asa cum sint, ai principalele "ingerdiente" pentru a fi genul lui de femeie-sotie.

Atita timp ct sinteti sinceri unul cu altul, poate fi grozav sa naltati zmee mpreuna. Ce rost are sa-ti faci griji ntrebndu-te ce se va ntmpla cind zmeele vor cadea la pamnt? Nu. Nu e nevoie sa-i dai acestui barbat tot ce-si doreste ca sa poti puna mna pe el. E de-ajuns sa fii ce doreste. Fii atenta la tot ce te-nconjoara. Lasa-l sa-ti domine si canalizeze energiile. Indragosteste-te de sporturi. Du-te cu el in excursii cu cortul si ia-ti si Saint Bernardul ca sa va pazeasca.

Fii generoasa, afectuoasa, entuziasta si nu ncerca sa-l tii ncuiat in casa la tine pregatindu-i bunatati in fiecare seara. Spune-i foarte clar ca nici el nu poate avea pretentia sa te tina numai pentru el. Arata-i ca esti un spirit liber, ca si el. Nu pune niciodata furtunul cu apa rece pe el cind se nfierbnta din cauza unor idei nebunesti si gaseste-ti alte preocupari ct timp el umbla de nebun tragnd cu sageata in tinte imposibil de atins. Astfel, ntr-o seara minunata, ti va marturisi sincer ca esti cam tot ce si doreste sa fie o femeie.

Cind ajunge in acest puincit, spune-i si tu la fel de sincer ca si el se ncadreaza in standardele tale, dar ca a sosit vremea sa luati o hotarre. Subliniaza faptul ca l placi atit de mult incit ai fi dispusa chiar sa te mariti cu el, daca promite sa nu-ti rapeasca libertatea. in caz contrar, nu mai ai timp de pierdut pe lnga el, ceea ce e mare pacat, pentru ca va potriviti atit de bine, dar ai fost ntotdeauna curioasa cum ar fi sa ai copii. Maternitatea e o noua aventura pe care ai vrea sa o ncerci.

Ai grija sa aranjezi cu un fost iubit sa te sune in toiul discursului. Accepta lejer ntlnirea cu respectivul in fata Sagetatorului tau. Cind nchizi, zmbeste-i stralucitor si spune-i ca nu vezi de ce nu ati ramne buni prieteni, apoi invita-l sa vina cu tine la ntlnirea cu vechiul iubit ca sa nu stea singur. Asta ar trebui sa-i dea ultimul impuls necesar ca sa te ceara de nevasta. (Cu placere!).