Cum cuceresti femeia Sagetator

Exista un lucru pe care va trebui sa-l inveti rapid, altfel relatia voastra nu va demara niciodata. Cind vrei ca ea sa faca ceva, roag-o. Nu-i ordona ce sa faca. Din cite stie ea, tehnica omului pesterilor s-a demodat inca de la Tarzan si Jane. Ii place sa se simta protejata, dar nu-i place sa i se dea ordine. Nu accepta asta nici de la mama ei.

Cine esti tu sa te crezi mai presus de mama ei? Totusi, firea ei e cam sucita. Desi detesta sa i se comande, mai ales in public, cind te testeaza ca sa vada cit poti fi de ferm, fii ferm. Jupiterienele nu suporta barbatii slabi, nehotariti.

Daca o ia razna si limba ei ascutita devine prea veninoasa, sau ameninta ca va face ceva ce te scoate din sarite, aplica-i putin tratament gen Tarzan. Numai cit sa o potolesti. ceva de genul: "Fa, tu asta si am sa-ti sucesc gitul ca la porumbei".

S-ar putea sa reactioneze cu o uimitoare supunere daca va fi convinsa ca vorbesti serios. O Sagetatoare nu ar ede gind sa renunte la individualitatea ei pentru un barbat, oricare ar fi acela, dar ii cam place sa stie ca o consideri "muiere".

S-ar putea sa te zapaceasca, dar asta nu-i nimic fata de ce e in capul ei. Multe native confunda dragostea cu prietenia si invers. Daca esti unul dintre acei barbati de moda veche, care prefera ca o femeie sa fie evaziva si timida, cauta-ti alta partenera.