Cum cuceresti barbatul Scorpion

Daca are un motiv solid sa evite relatia, va arde pe dinauntru, dar va proiecta o imagine de un calm glacial. De asemenea, e capabil si sa tortureze cu cruzime o fata inainte sa se decida sa o insface de par si sa o tarasca in vizuina lui din jungla.

Bineinteles, exista si plutonieni care vor face o cerere in casatorie cu tandrete, lasandu-se in genunchi. Acestia se vor purta foarte corect si civilizat, chiar si fara sa fie supravegheati, dar nu te lasa inselata. E vorba doar de dorinta tipica a nativului de a-si pastra demnitatea cu orice pret. Reputatia ta trebuie sa fie impecabila. Nu va accepta ridicolul sau vulgaritatea, in ciuda naturii lui erotice.

Cind e vorba de gelozie, ai face bine sa pasesti cu mare grija p eternitoriul asta. Barbatul tau poate erupe ca muntele vezuviu intr-o zi proasta daca se intimpla sa clipesti accidental dintr-un ochi prin preajma unui barbat fiindca ti-a intrat ceva in ochi, iar daca ii dai vreodata un motiv real sa fie suspicios, esti o femeie foarte curajoasa. in schimb, pune bine deoparte propria ta geozie si uita de ea.

Nu ai sa-l impreisonezi nicicum daca-l scalzi in lacrimi pline de repros sau incriminari furioase. Indiferent cum s-ar purta, spune-ti in sinea ta: "Ma iubeste si nu va arunca niciodata dragostea adevarata pentru promiscuitatea fizica.

E loial legaturilor profunde, iar cu acele fete nu face decit sa-si practice arta hipnozei". Spune-ti asta dimineata, la prinz si seara. Mai ales seara, caci femeile il vor gasi irezistibil, dar nu uita ca, daca cineva e destul de puternic incit sa reziste acestor tentatii continue si fluviului de flatari acela e barbatul din Scorpion. Nu-i asa ca te simti mai bine?