Cum cuceresti femeia Scorpion

Nu te astepta ca ea sa cada pe spate ca reactie la avansurile tale. Sa nu te astepti sa bata din gene si sa te adore cu devotament orb. Multe dintre aceste femei sint baietoase si nici macar nu au gene foarte lungi.

De altfel, cu ochii aceia superbi, misteriosi, care iti pot citi in suflet, nici nu are nevoie de accesorii. sopteste-i la ureche ceva romantic, care ar topi complet orice alta fata, si ea iti va arunca o privire intensa, strapungatoare, care va vedea adevaratele tale intentii. E un adevarat aparat de radiografii, asa ca nu flirta. Daca nu esti serios, nu faci decit sa-i irosesti timpul si sa o insulti. Nu te-as sfatui sa insulti un Scorpion. Nu e sanatos. Daca nu intelegi ce vreau sa spun, intreaba pe cineva care intelege. S-ar putea sa auzi unele povesti care or sa-ti zbirleasca parul.

Nu trebuie sa uiti ca aceasta femeie fatala isi poate ascunde forta razbunatoare sub un suris sfios, un comportament blind si o voce mai soptita decit a lui Marilyn Monroe. E bine sa retii asta, daca vrei s-o imlinzesti, dau sa te protejezi impotriva ei... sau amindoua.