Cum e femeia Taur

Din multe puncte de vedere, femeia din Taur e painea lui Dumnezeu, o combinatie a multora dintre calitatile rare pe care orice barbat le cauta si rareori le gaseste intr-o femeie. Chiar daca are un temperament violent, care poate face un barbat puternic sa o rupa la fuga sau sa se ascunda sub masa, ea nu va izbucni ca o tornada devastatoare decat daca e grav provocata.

In mod normal, daca n-o chinuiesti peste limitele rabdarii umane sau daca soarta nu-i ofera o mana ingrozitor de proasta, ea isi va juca cinstit cartile, cu un calm admirabil. Sinceritatea si onestitatea ei nu sint stirbite de nici un fel de jocuri, lacrimi si alte trucuri tipic feminine.

Fata din Taur are mai mult curaj moral si emotional decit multi barbati duri, dar are suficienta incredere in sine ca sa te lase pe tine sa fii seful, daca asta vrei. Daca nu, va prelua controlul si va conduce ea totul, dar ar prefera de o mie de ori ca situatia sa fie inversata. Ea cauta un barbat adevarat, pentru ca stie ca e o femeie adevarata si e mindra de asta. Pentru ea, a fi femeie nu inseamna neaparat sa flirteze tot timpul, sa aiba creier de gaina sau sa fie o pisicuta miorlaita care face pe fragila si neputincioasa ca sa obtina ce vrea.

Iti vei da seama repede ca are opinii proprii si un creier suficient de puternic ca sa nu fie nevoie sa recurga la siretlicuri ca sa atinga un obiectiv. O femeie Taur are atita autocontrol incit ar putea tine in loc un intreg atelaj de cai (asta ca sa-ti faci o idee despre forta vointei ei ascunse), daca hotaraste sa si-l exercite. Daca are un ascendent in Berbec sau Leu, ea poate fi uneori capabila de cruzime sau dese furtuni emotionale, iar daca are influente din Pesti sau Gemeni ar putea fi mai agitata si nehotarita decit alte femei Taur.

Dar femeia tipica a acestui semn da de cele mai multe ori dovada de retinere in toate domeniile. Acesta e un lucru bun, caci exteriorul ei placid ascunde o senzualitate atit de puternica incit trebuie tinuta putin in friu. Barbatii apreciaza intotdeauna tendinta ei nobila de a lua oamenii asa cum sint, fara sa-i judece.