Dragostea si barbatul Taur

E posibil ca Taurului sa-i ia mult timp sa decida daca vrea sa fii femeia lui. El nu e genul care sa faca un triplu salt in piscina iubirii ca sa descopere in cadere ca cineva a uitat sa umple bazinul. Dar o data ce s-a hotarit ca tu esti aleasa si-si pune in cap sa te cucereasca, iubitul din Balanta va parea un scolar stingaci pe linga el.

Ii va face de ras chiar si pe Leul indragostit si pe pasionalul Scorpion. Acest barbat Taur rational, practic, lent si hotarit e capabil sa-ti trimita cate un trandafir rosu in fiecare zi pana cind vei accepta propunerea lui, fie ea de casatorie, de iesire impreuna sau de orice fel. Poate chiar sa scrie un cintec sau o poezie romantica si sa ti-o trimita sfios, fara sa o semneze, stiind ca vei ghici expeditorul. Taurul poate fi un iubit tandru, blind si protector. Firea lui senzuala il face sensibil la parfumul tau, la finetea pielii tale si moliciunea parului tau. Poate ca n-o sa-ti spuna asta in fata folosind cuvinte inflorite, dar va gasi o modalitate sa-ti transmita mesajul. Simtul lui tactil e foarte puternic.

Acest semn de pamint e plin de contradictii in viata amoroasa. Taurului ii va placea sa te vada imbracata in blanuri luxoase si culori intense. iti va cumpara un buchet parfumat de violete proaspete de la batrinica din colt, careia ii va lasa in cos un bacsis generos pentru ca-i aminteste de mama lui. Insa tu nu-i vei aminti niciodata de mama sau sora lui, decit atunci cind va fi cazul sa te protejeze de privirile obraznice ale altor barbati care incearca sa-ti faca avansuri.

Muzica ii va stirni emotii puternice si cheful de dragoste. Aproape sigur are un cintec favorit care ii aminteste de tine de fiecare data cind il aude. E cel pe care-l tot pune la casetofon sau tonomat. Daca iti mai trebuie dovezi ca sa te convingi ca e un suflet romantic, Taurul tipic te va ajuta sa-ti umpli cufarul de zestre, facindu-ti cadou la zilele de nastere portelanuri, argintarie, iar de Craciun vei crede ca e Mosul in persoana cand va aparea in prag incarcat cu pachete misterioase si flecustete sentimentale.

Iti va sugera partide de inot la lumina lunii, picnicuri in paduri racoroase si izolate si plimbari sub cerul instelat pe drumuri de tara. Felicitarea lui va fi cea mai mare, mai eleganta si mai elocventa din cate va distribui postasul de Ziua indragostitilor. Cind un Taur iti face curte, pai iti face curte, nu se joaca! Probabil vei fi dusa la cina in restaurante luxoase, cu lumini difuze si viori si nu va uita niciodata data la care v-ati cunoscut, sau orice alta aniversare intima a voastra. Pentru Dumnezeu, cat romantism iti mai trebuie?