Cum arata femeia Varsator

Infatisarea ei e destul de derutanta. Multe Varsatoare sint adorabile, de o frumusete memorabila. Dar sint schimbatoare. Pot da impresia ca sint frisca matasoasa, ca apoi sa se transforme intr-o pizza picanta cit ai clipi. Alaturi de Balante, Varsatoarele sint deseori cele mai frumoase femei din zodiac. in cel mai rau caz, au un chip interesant. Stilul lor de a se imbraca poate fi de-a dreptul socant.

Sint unele care pot aparea linistite pe copertile revistelor de moda, dar nativa tipica e absolut neconventionala in imbracaminte. Poate pune pe ea haine pe care le-ar invidia o tiganca, iar originalitatea ei poate da nastere unor combinatii absolut trasnite. De obicei va fi prima care va adopta o noua moda, indiferent cit ar fi de excentrica, dar poate si sa ramina fidela modei bunicii sau chiar strabunicii.

Cu indiferenta tipica, va combina jaboul de dantela cu sutienul metalic gen Jean-Paul Gaultier, iar efectul poate fi destul de inspaimintator. Va purta camasa de noapte din dantela la un banchet oficial, pene de strut la supermarket, blugi evazati la opera, tenisi la teatru, diamante la gradina zoologica, si va pune capac purtind o boneta uzata din secolul trecut pe care a gasit-o intr-un magazin de vechituri.

Femeia ta din Varsator isi va purta probabil parul intr-un mod neobisnuit. suvitele ei sint la fel de imprevizibile ca si personalitatea. Le va purta impletite, in codite, in coc la ceafa, le va lasa sa-i curga pe spate ca o cascada, le va tunde soldateste, le va bucla ca Shirley Temple sau le va indrepta ca pe ciucuri. Un lucru e sigur. Parul ei va arata ca al nici unei alte femei de pe planeta.

O conversatie cu ea poate fi remarcabila, ca sa folosim un eufemism. Are maniere fermecatoare si de obicei se comporta timid si rezervat. Apoi da peste ea un impuls uranian si ii va iesi pe gura o remarca fara nici un fel de legatura cu ce se discuta. Veti vorbi despre fluctuatiile bursei si ea te va intrerupe din senin cu ceva de genul: "stiai ca majoritatea presedintilor americani au litere duble in numele lor?".

Exista un singur raspuns la o asemenea intrebare. ii spui ca stii, enumeri citiva si apoi cu blindete, dar ferm, indrepti din nou conversatia spre subiectul dinainte. Poate ca alte minti functioneaza urmind pasi logici, dar a ei zboara spre miine, apoi revine pe alta cale spre prezent, in zigzaguri ametitoare ca fulgerele. Din cind in cind va azvirli cite o fraza memorabila.

Tu o vei intreba ce crede despre programul spatial si ea iti va spune ca in copilarie credea ca stelele sint gauri in podeaua Raiului prin care strabate lumina de dincolo. Daca e in alta stare de spirit, vei spune ca oamenii de zapada topiti te intristeaza, iar ea iti va spune: "Un om de zapada topit e doar un morman de zloata, Georgele".

Mai intii visatoare, apoi practica. Mai intii timida, apoi pusa pe scandalizat oamenii. Uranienele vor ridiculiza cu cruzime farfuriile zburatoare, apoi iti vor spune o intimplare cu spiridusul cu picatele care locuieste pe pervazul geamului lor.

Nu-i vorbi niciodata de sus unei Varsatoare. Va detesta faptul ca nu o consideri egala ta si atitudinea aceasta o va face sa se retraga si sa devina inabordabila.