Dragostea si barbatul Varsator

Ca sa intram direct in miezul problemei, nu te astepta ca un barbat din zodia Varsatorului sa se comporte asa cum se comporta oamenii indragostiti. Daca faci greseala asta vei avea parte de o cruda trezire la realitate. Cind e vorba de prietenie, el e tot ce ti-ai putea dori: cel mai bun prieten, un confident de incredere. Dar dragostea...

Dupa cum spunea un Varsator pe care l-am cunoscut: "Oricine poate avea o fata, dar dragostea e cu totul altceva". in cazul acestor barbati, asta e foarte adevarat.

Tocmai cind se poarta ca si cum nu te-ar placea, atunci e pe punctul de-a se indragosti nebuneste de tine. Logic! Varsatorul place pe toata lumea. El se va referi chiar si la cel mai mare dusman al lui ca fiind "prietenul meu". Asa ca atunci cind spune ca nu place pe cineva, asta are o semnificatie mai adinca. Simpla descoperire a acestei semnificatii iti va lua ceva timp.

Nativul nu vrea sa-si dezvaluie adevaratele sentimente, desi ocupatia lui favorita e descoperirea sentimentelor ascunse ale altora. Propriile lui reactii si motive sint complexe si are de gind sa le pastreze asa, chiar si numai pentru placerea de-a te pacali. Acest barbat va trai multe experiente ciudate atit prin dragoste cit si prin prietenie si le va analiza cu aviditate pe fiecare. Pina reusesti sa ajungi cu el la altar, nici tu nu esti decit un alt experiment, oricit ti-ar fi de greu sa acccepti asta. Nu te descuraja. Poate fi pacalit, in ciuda precautiei lui. Dar, inainte sa-ti incepi tentativa de a-l pacali, ai face bine sa incerci sa inveti cum sa faci fata atitudinii lui unice fata de oameni.

El e un spirit gregar, asa ca munca in echipa e ceva firesc pentru el. Varsatorul intelege regulile fair play-ului ca si cum le-ar fi inventat el insusi si le aplica in relatiile personale. El e interesat de orice, pentru ca dragostea lui pentru oameni e atit de impresionanta. Pentru un astfel de barbat, toti oamenii sint deosebiti, chiar si cei pe care nu i-a cunoscut inca. Foarte putini dintre nativi sint egoisti sau meschini. Dar chiar si acestia pot reveni la calea cea dreapta daca li se atrage atentia cu blindete asupra acestor defecte. Varsatorii nu suporta sa li se spuna ca sint obtuzi.

Uranianul are idealuri neobisnuit de inalte, datorita codului sau moral rigid, care nu trebuie neaparat sa coincida cu cel general acceptat de societate. Cu siguranta va avea o viata plina de schimbari, controverse si evenimente neasteptate. Totusi, vei avea alaturi de el parte de momente de seninatate deplina, cum nu vei avea cu nici un alt semn al zodiacului.

O data ce trece peste socul descoperirii ca a permis ca o femeie sa devina mai interesanta in ochii lui decit tot restul omenirii, el poate deveni un iubit extrem de atent. Partea periculoasa e inainte de a depasi socul respectiv. Deoarece e atit de obisnuit sa-si neglijeze problemele personale in favoarea celor ale majoritatii, poti spera ca ceva din aceasta atitudine se va transfera si in viata lui amoroasa.

Insa nu conta pe asta. E la fel de posibil ca acest barbat sa-si dea brusc seama ca si-a dedicat toata loialitatea tie cind sint atitia oameni in lume care au nevoie de el. in acest caz, se va trage inapoi de linga tine pentru a-si dovedi ca nu a pierdut dragostea pentru prieteni si restul omenirii prin devotamentul fata de tine.

Mereu pornit pe analizat, Varsatorul se va intreba deseori: "Ce-o fi vrut sa spuna prin asta?" si nu se va potoli pina nu va afla. Cea mai mica umbra de mister il scoate din minti, asa ca nu te lasa pacalita de nonsalanta lui. Cind simte ca i se ascunde ceva, pur si simplu nu va dormi noaptea pina cind nu va dezlega misterul. Exista intotdeauna posibilitatea sa fie dezamagit de ceea ce descopera, asa ca ai grija sa nu tii ascunse decit lucruri care merita efortul de a fi descoperite. Daca nu, el nu se va jena sa-si exprime dezamagirea si va pleca in cautarea unui nou mister.